Esmaspäev

Hommikusöök: rukkihelbepuder õunamoosiga, täisteravõileib, kakao

Lisapala: pirn

Lõuna: guljašš, kartul, peedisalat õli ja köömnetega, täisteraleib, marjakissell röstitud täisterakaerahelvestega

Õhtuoode: piima-nuudlisupp, rukkileib heeringavõidega

Teisipäev

Hommikusöök: hirsipuder vaarikamoosiga, täisteraleib munavõiga, puuviljatee

Lisapala: õun

Lõuna: talupojasupp maitserohelisega, täisteraleib, kohupiimakreem marjakastmega

Õhtuoode: kaneeli-rosinarull, piim

Kolmapäev

Hommikusöök: kaerahelbe-õunamahlapuder, sepik juustuga, piim

Lisapala: kaalikas

Lõunasöök: hapukapsad küpsetatud kanaga, kaste, kartul, täisteraleib, keefiri-marjasmuuti

Õhtuoode: porgandi-kohupiimavorm, õunakissell

Neljapäev

Hommikusöök: 4-viljapuder kliidega, kaneelipuiste, rukkileib kanamaksapasteediga, puuviljatee

Lisapala: õun

Lõuna: kalaseljanka hapukoore ja maitserohelisega, täisteraleib, jogurti-marjatarretis

Õhtuoode: tatrapuder võiga, tomatikaste, keefir

Reede

Hommikusöök: 7-viljapuder maasikamoosiga, mitmeviljasepik tomatiga, kakao

Lisapala: õun

Lõunasöök: ühepajatoit, rukkileib, piimakissell kirsimoosiga

Õhtuoode: omlett, täisteravõileib, taimetee sidruniga